20 januari 2022

Een veilige manier om je auto particulier te verkopen

2 min read

Het hoeft niet moeilijk te zijn om een een auto te verkopen. Een Auto verkopen particulier wordt steeds meer gedaan. Je hebt zo geen last van opdringerige autohandelaren en wordt je auto niet onder de waarde verkocht. Wanneer je een auto tussen particulieren verkoopt hoeft er geen garantie of bedenktijd worden aangeboden. Daarentegen ben je wel verplicht om de koper in te lichten als er bestaande gebreken aan de auto zijn. Wanneer je je daar niet aan houdt kan je daarop worden aangesproken. 

Bedrijven die helpen met je auto particulier verkopen

Tegenwoordig komen er steeds meer bedrijven die je online helpen met het verkopen met je auto. Bynco is een bedrijf die je daarbij kan helpen. Zij bepalen samen met jou een gezamenlijke beste prijs obv de staat van de auto en de marktkennis die zijn hebben. Er komt een onafhankelijk inspecteur bij jou thuis langs om je auto te inspecteren en stelt aan de hand daarvan een uitgebreid keuringsrapport op. Daarna wordt er op basis van dat rapport een vaste prijs afgesproken, geen kortingen en geen onderhandelingen. Bij de advertentie die wordt geplaatst komt het keuringsrapport te staan in is inzichtelijk voor potentiële kopers. Ben je het niet eens met de verkoopprijs dan kan je ervoor kiezen om zonder Bynco verder te gaan. Het inspectie rapport mag je gewoon gebruiken omdat het van jou is. 

De voordelen van een auto verkopen via Bynco

Je krijgt de beste verkoopprijs wanneer je als particulier kiest voor een auto verkopen via Bynco. Zij bieden de koper zekerheid door het onafhankelijk keuringsrapport. Hierdoor kan jij je auto voor een hogere prijs particulier verkopen. Bij andere marktplaatsen kan een koper de waarde moeilijk inschatten en gaan dan sneller onderhandelen over de prijs. Andere verkoopsites willen graag zelf ook aan de auto verdienen die ze voor je verkopen en betalen zo minder voor je auto dan hij eigenlijk waard is.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *