20 januari 2022

VEILIGE BOUWPLAATS MET CYCLOPS BEVEILIGING

2 min read

Ben je van plan om te gaan bouwen, dan is het noodzakelijk om je bouwplaats goed te beveiligen. De cijfers liegen er niet om; jaarlijks wordt tientallen miljoenen euro schade geleden als gevolg van diefstal en vandalisme op bouwplaatsen. De kosten kunnen oplopen doordat projecten vertraging oplopen en deadlines niet behaald worden. Op een bouwterrein staan kostbare machines en apparatuur, die gedurende lange tijd op het terrein achtergelaten worden. Afgelegen locaties waar weinig mensen zijn gedurende nachtelijke uren, zijn een ideaal doelwit voor dieven en vandalen. Daarom is het goed om in hoogwaardige kwaliteit bouwbeveiliging te investeren.

CYCLOPS SECURITY BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

Bouwbeveiliging is er in verschillende soorten en maten afhankelijk van de situatie.

Cyclops Security is de specialist in mobiele beveilligingsoplossingen. Bespaar tot wel 90% van de kosten op fysieke surveillancediensten.  Zo zijn er verschillende oplossingen in zowel bouw en infrastructuur, vastgoed, evenementen, op sportlocaties als vele andere mogelijkheden.

Zo is bijvoorbeeld de mobiele Cyclops SmartCam met ultra HD-camera op vrijwel iedere locatie te plaatsen. De Smartcam staat in directe verbinding met de gecertificeerde alarm centrale van Cyclops. Na detectie van onbevoegden, worden de hulpdiensten meteen aangestuurd.  

De Cyclops SmartAlarm beschikt over betrouwbare detectie – en communicatietechnieken. Het SmartAlarm staat in direct contact met de alarm centrale. Dankzij de hoogste beveiligingsstandaard monitoring wordt de kans op schde geminimaliseerd en de pakkans gemaximaliseerd.

VEILIGE BOUWPLAATS

Ook kunnen er drones worden ingezet bij het filmen van werkzaamheden en draagt zo bij aan een veilige bouwplaats. Zo kunnen analyses van de beelden gedaan worden na een bedrijfsongeval. En worden kwaadwillende afgeschrikt wanneer ze zich gefilmd weten. Drones worden ook ingezet in opsporing van criminelen ter vervanging van helikopters, omdat ze kleine en wendbaarder zijn en kunnen goed door smalle steegjes.

Wil je meer weten over mogelijkheden, neem contact op of laat een offerte op maat maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *