21 januari 2022

Vervang het standaard insteekslot

2 min read
Meerpuntssluiting kopen

De meeste voordeuren hebben een standaard insteekslot, helaas is dit slot niet  zo goed beveiligd tegen inbrekers en redelijk eenvoudig te forceren. Met een meerpuntssluiting kopen is je voor of achterdeur beter beveiligd, dit slot sluit namelijk op drie punten en niet zoals een normaal slot op een punt. Inbrekers wordt het dus veel moeilijker gemaakt om binnen te komen, zodra zij merken dat je een driepuntssluiting op de deur hebt gaan ze liever op zoek naar een deur die eenvoudiger is te forceren. In de webshop van sloterop.nl zijn er verschillende merken verkrijgbaar, veelal geschikt voor houten kozijnen.

Waarvoor meerdere sluitingen?

Wanneer je thuis lekker op de bank televisie zit te kijken, of met vrienden in de tuin aan het bbqen bent wil je comfortabel genieten. Niet het idee hebben dat onbevoegden zomaar in je woning kunnen sluipen, dit geldt ook wanneer je een avondje uit bent of naar een verjaardag. Voor deze mensen is juist de meerpuntssluiting uitgevonden, in een eenvoudige beweging kun je het slot op drie verschillende punten laten draaien. Door het gebruik van de drie sluitingen, zijn de meeste van dit soort sloten inbraakvertragend.

Meerpuntssluiting kopen

Voor de voordeur en de tuindeur

Een meerpuntssluiting kopen kun je zowel doen voor de voordeur als de tuindeur, hoe moeilijker je het een inbreker maakt om in te breken hoe sneller deze je woning voorbij loopt. Natuurlijk is het wel verstandig om bij deze sluiting ook veiligheidsbeslag te gebruiken, zodat je echt optimaal bent beschermt tegen onbevoegden in je woning. Ook wanneer je openslaande deuren in je woning hebt naar de tuin, zijn er verschillende mogelijkheden om deze uit te voeren met inbraakveilige sluitingen. OP de website van sloterop.nl vind je alles wat te maken heeft met sloten, maar je kunt er ook een nieuwe buitendeur kopen om het direct goed en veilig te doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *