5 december 2021

Waarom noodverlichting belangrijk is

2 min read

Met de juiste led noodverlichting kun je een veiliger gebouw creëren. Noodverlichting heeft een belangrijke functie in het gebouw. Het kan namelijk dienen om aan te geven wat de nood route is bij een calamiteit. Onder calamiteiten verstaan we een brand of een overval. Je hebt ze in verschillende varianten. Zo heb je noodverlichting die continue brand. Dit is de meest veilige omdat je ziet wanneer een lamp stuk is. Maar je hebt ook noodverlichting die alleen bij een alarm gaat branden. Dit zorgt ervoor dat je veel geld op de energierekening kunt besparen. Maar staat dit boven het lot van je bezoekers? Het zorgt er tevens ook voor dat de mensen minder in paniek zijn. Wanneer je genoeg noodverlichting in het gebouw plaatst weten mensen de weg wel te vinden. Dat komt omdat iedereen de verlichting kan herkennen aan het herkenbare uiterlijk.

Een veilig gebouw maken

Om de veiligheid in jouw gebouw te waarborgen heb je verschillende materialen nodig. Allereerst zul je beginnen met de juiste noodverlichting. Deze zorgt ervoor dat mensen weten welke kant ze op moeten vluchten bij calamiteiten. Maar ook heb je voor de veiligheid deurdrangers nodig. Met een deurdranger kun je ruimtes en afdelingen volledig afsluiten. Daarnaast heb je ook een calamiteitenplan nodig. Zo weet je wie wat kan doen tijdens calamiteiten. Maar ook bezoekers en bewoners weten op deze manier waar ze aan toe zijn. Zo kunnen ze op tijd vluchten.

Deurdrangers gebruiken in jouw gebouw

Het is zeker zo belangrijk om een deurdranger binnendeur in huis te hebben. Dit kan voorkomen dat een brand zich verder verspreid door het gebouw heen. Maar ook kun je zo afdelingen afsluiten bij calamiteiten. Zo kan de overvaller bijvoorbeeld niet verder komen als de entree. Maar in de meeste gevallen is het puur voor de veiligheid dat een deurdranger gebruikt wordt. Ook kun je besparen op de energiekosten. Een open deur kost meestal stookkosten en dat is met deurdranger verholpen. Je kan hem vaak zelf afstellen en zo bepaal je ook met welke snelheid de deur dicht gaat. Dit heeft als voordeel dat de deur niet te snel maar uiteindelijk wel dicht gaat.

Google Adwords uitbesteden

Dit Artikel aangeboden door GMU | Data Driven Google AdWords. Het marketingbureau van Nederland waar je moet zijn. Wij kunnen jou begeleiden in het effectief adverteren in de zoekmachine. Google Adwords wat vandaag de dag verder gaat onder de naam Google ADS is de manier om dit te bereiken. Je kunt namelijk instellen op welke locatie je wil adverteren. Maar ook kun je ervoor kiezen om te adverteren op een specifieke doelgroep. Wij kunnen voor jou een doelgroep en zoekwoorden onderzoek doen zodat er niet teveel geld wordt verspild aan nutteloze advertenties. Dit gebeurd wanneer je het zelf doet wel vaak. Wat heb je eraan om op een broek te adverteren als er wel mensen klikken en niets kopen. Dit kost onnodig geld en wellicht is een specifiek zoekwoord wel wat voor jouw bedrijf. Daarom helpen wij jou graag hierbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *